Парти с френски привкус в Брилянтин диско бар

22.07.2009 17:00 | Видян 3470 пъти

Парти с френски привкус в  Брилянтин диско бар

Макар и Брилянтин диско бар да не се намира на Карибите, ще може да усетите карибския дух,примесен с френски артистизъм и неостаряващи хитове, защото на 1ви август зад пулта ще застане DJ Dee Nice.

Перфекционист и професионалист, DJ Dee Nice е артист ,чийто творчески почерк се усеща във всеки един сет, с подбрани акапели и мултимедия , за да може да направи всяко парти неповторимо. Французинът, родом от Карибите е заставал зад пулта на едни от най-престижните клубове по света. Често се качва на една сцена с имените диджеи, като Alan Braxe, Tom Novy, Erick Morillo, David Morales, Axwell и други.В момента той е резидент на световноизвестните клубове  - Space/Ibiza/;  "Folies Pigalle" (Paris) ; "Paris Paris" club (Paris) "40 Seconds" (Berlin) ; "Oasis" club (Hammamet, Tunisia).

Събитието е част от редица партита по случай встъпването на българският пазар на световноизвестната френска марка ,специализирана в дизайн и производство на мъжки бански костюми за круиз и лято Вилбрекен (Vilebrequin).

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !