Иван и Вили Вуцов се оказаха „братчеди”

01.12.2010 18:00 | Видян 2613 пъти

Иван и Вили Вуцов се оказаха „братчеди”

Във вторник вечер участниците в „Лига на познавачите” – Людмила Захариева и Роберто сблъскаха позициите си във футболното предизвикателство с двама доказани спортни специалисти – журналистът Крум Савов и треньорът Вили Вуцов.

Феномените прогнозираха изхода от двубоя Гент – Левски.  Картите на тароложката Людмила Захариева дават равен резултат на футболното дерби 2:2. А според ясновидецът Роберто мачът ще тръгне добре за Левски, но Гент ще победи с 2:1. Нумероложката Цветанка Рангелова пък дава резултат 3:1 за Гент, а бобът на Гюкчен също показва равен резултат. Дали гадателите са познали резултата на мача от Лига Европа, ще стане ясно в четвъртък.

Спортният журналист Крум Савов се опита да бъде позитивен и се надява въпреки неуспехите на Левски, точно този мач да преобърне шансовете в полза на сините с резултат 2:1 за Левски.
Треньорът Вили Вуцов бе категоричен, че в спорта няма логика. „Сърцето ми говори, че искам Левски да победи!” – каза с надежда той. Вуцов дори е съгласен и на равен резултат, защото според него така имаме поне някакъв шанс до края на Лига Европа. „Моето мнение е, че Гент е най-добрият отбор в групата! Левски не играе добре с белгийски отбори” – изрази опасенията си треньорът. Със своите професионални умения Вили Вуцов предположи победа с 2 гола разлика като не е сигурен за кой от двата отбора.

За двубоя Бешикташ – ЦСКА Людмила Захариева разкри, че ще е труден мач с изненади и предсказа резултат 2:1 за Бешикташ.
Иван & Андрей на шега бяха дали още една малка задачка към „Националния отбор на феномените”, а именно „Кой от гостите им от отбора на специалистите – Крум Савов или Вили Вуцов, е роднина на един от двамата водещи Иван & Андрей?”. Людмила Захариева предположи, че Крум Савов е роднина на Иван. Роберто пък се насочи към Вили Вуцов, но не беше сигурен с кой точно от двамата продуценти е роднина. Оказа се, че Иван и Вили Вуцов са „братчеди”, както те сами се наричат шеговито.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Няма коментари към тази новина !