Софи Маринова и Дачо - първа задача в новото риалити на Иван & Андрей - „Лига на познавачите”

16.11.2010 17:20 | Видян 10865 пъти

Софи Маринова и Дачо - първа задача в новото риалити на Иван & Андрей - „Лига на познавачите”

На 15 ноември Иван & Андрей стартираха най-новия и единствен по рода си телевизионен проект – „Лига на познавачите”! С този проект продуцентите и екипът им се надяват веднъж и завинаги да разберат дали тези „Феномени” притежават дарбата да виждат в бъдещето. Целта е да се създаде своеобразен сблъсък между консервативната наука и алтернативните окултни практики. Ще разберем кое е по-важно - вярата в звездите или вярата в науката, и дали понякога те не вървят ръка за ръка. По-добре ли е, например, за инвестициите си да се обърнеш към ясновидец, отколкото към брокер? Ако медицината е безсилна, има ли смисъл да ходиш при знахар?

В рамките на „Шоуто на Иван & Андрей” през следващите 3 месеца ще станете свидетели на уникален експеримент, в който най-добрите екстрасенси, гадатели и парапсихолози в България ще премерят сили с най-авторитетните специалисти от всички области на живота в опит да прогнозират бъдещи събития от спорта, политиката, културата, обществения и светския живот.
Двамата продуценти и екипът им вярват, че с този експеримент веднъж и завинаги ще си дадем отговор на въпроса: „Шарлатани ли са така наречените феномени или наистина могат да виждат в бъдещето?”.

В пилотния брой на мистичното риалити беше представен „Националният отбор на Феномените”, който се състои от петима души.

Първият член на отбора на гадателите е нумероложката Цветанка Рангелова, която досега от студиото на вечерното шоу е предсказала вярно оставките на всички министри от кабинета Борисов. Тя се подчинява на вселенския закон, предопределен чрез цифри. „Числата казват всичко!” – убедена е нумероложката. За себе си г-жа Рангелова казва: „Аз съм добър прогностик! Вярвам в числата и силата на цифрите, вярвам в нумерологията, вярвам в Бог и в себе си!”. За 54 години работа нумероложката няма оплаквания от хора относно познанията си да разкрива бъдещето чрез числата. Цветанка Рангелова е имала и ясновидски способности, но ги загубва след срещата си със световен феномен, чието име не пожела да спомене. „Никой не може да ми отнеме цифрите!” – категорична е тя.

Вторият участник в „Лига на познавачите” е астрологът Люмиер, който е учител по астрология на повечето ясновидци у нас. Преди години в Париж се срещнал с графиня Игнатиева и тя го нарекла Люмиер, което означава „светлина”. Занимава се с астрология повече от 40 години. Вярва, че нищо не се случва на Земята, без да е записано в небесата. Разчита на посланието на звездите. Според него всички ние изпълняваме космична програма. „В древността всеки владетел си имал астролог...Бойко Борисов може да ми се обади!” – смее се Люмиер.

За Цветанка Рангелова каза, че не са конкуренти, тъй като са приятели от близо 30 години. Люмиер е предрекъл успеха на националния ни отбор по футбол на световното през 1994 година в САЩ. „Всеки от нас слиза на земята с някакво послание, с някакъв код, но ако не работи, няма да постигне нищо, колкото и да са благосклонни звездите!” – категоричен е астрологът. Люмиер също работи с цифри, само че при астрологията е важно и дали обектът е мъж или жена. „На много известни хора съм правил хороскопи и съм ги консултирал!” – добави той.

Третият участник в мистичното риалити е Людмила Захариева. Тя ни кара да си зададем въпроса какво може да накара една дипломирана актриса да избере картите Таро пред сцената. Людмила е от град Бургас. „Картите Таро винаги казват истината!” – споделя тя. Преди да се гледа на карти Таро, те минават през огън, за да работят. Също така се отварят с кратка молитва. Според гадателката всеки може да се научи да гледа на Таро, но както при астрологията трябва да има водач. Людмила Захариева сподели, че има доверие на останалите участници в окултното състезание, които тя определя като „много надарени”. „Искам да покажа, че картите Таро могат да конкурират науката и работят!” – заяви г-жа Захариева.

Четвъртият познавач се казва Илияна Чаушева – Гюкчен, и е от град Пещера. Дамата е от турски произход, но е приела християнството, може би, защото такава е нейната карма, в която твърди, че вярва. Преди тя да се появи на белия свят всички деца на родителите й умирали още преди да се родят. Тогава по пълнолуние в купичка вода те сложили сапун и в него забили три игли, които нарекли на попа, на ходжата и на лекаря. Иглата, наречена на попа ръждясала и това бил знак, че той е този, който ще им помогне. И наистина попът побаял и Гюкчен оцеляла. Историята си тя научила, когато навършила 33 години и тогава приела християнската вяра. „Простичките неща са много по-велики!” – насочва ни мъдро тя. „Избрах боба, защото в него има много енергия!” – обяснява лечителката. Гюкчен е убедена, че чрез хвърлянето на боб продължава мисията на своя род. Тя признава, че има колеги, които гледат и на леща, но избрала боба, защото расте от земята и листата му се вият нагоре към космоса, от където получава информация. Гадателката определя призванието си като вид нумерология, но разпределена с боба. „Мен никога, никой не ме е анатемосвал, защото правя всичко с чисто сърце!” – споделя тя. За своите съотборници тя каза: „Не сме дошли да воюваме, а с общи усилия да помогнем на страната си!”. От ефира на „Шоуто на Иван & Андрей” Гюкчен поздрави всички турци с Байрама на 16 ноември.

 

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето всички жени на Брад Пит, стартира...

Мнозина смятат, че връзките на Брад Пит започват с...

Евро си показа доматите

Катето Евро показа реколтата от домати от домашната си...

Няма коментари към тази новина !

*}