Феномени срещу специалисти в „Шоуто на Иван & Андрей”

10.11.2010 12:20 | Видян 5374 пъти

Феномени срещу специалисти в „Шоуто на Иван & Андрей”

Феномени ще се изправят срещу специалисти от различни области в новия риалити проект на „Шоуто на Иван & Андрей” – „Лига на познавачите”. Поредицата стартира на 15 ноември и в нея ще се сблъскат прогнозите на хора с паранормални способности и експерти в различни области от нашия живот – политолози, социолози, банкери, учени, букмейкъри и журналисти.

Всяка седмица двата отбора ще се състезават по зададена от Иван & Андрей задача, а зрителите сами ще се убедят кой е по-добър в прогнозите – феномените или учените.
Риалити проектът ще продължи три месеца.
В първата седмица ще бъдат представени участниците в отбора на гадателите.

Цветанка Рангелова:

Със собствената си нумерология, тя се счита за най-добрият нумеролог в България. Цветанка е правила прогнози на Людмила Живкова, дъщеря й Жени и на всички от елита на ЦК на БКП. Нумероложката позна всички оставки на министри в правителството на Бойко Борисов в „Шоуто на Иван & Андрей” още през декември миналата година.

Люмиер:

Той е учител на всички настоящи гадатели и астролози и все още е най-добрият астролог в България. Люмиер се занимава с науката за звездите цели 45 години и е предрекъл успеха на златните ни момчета от футболното първенство в САЩ през 94-та.

Илияна Чаушева–Гюкчен:

Гюкчен е от турски произход, но е приела християнството на 33 години. Баба Ванга предрича за нея, че ще учи в Русия.  Гюкчен завършва парапсихология в Института за космически изследвания – Байконур, а през 2006 година, става носител на наградата „Най-добър лечител на Русия”. Когато се завръща в България, тя слага край на поредицата от насилие в град Пазарджик.

Людмила Захариева:

Макар и бивша театрална актриса, прочула се с множество главни роли, Люси отдавна се увлича по картите Таро. Гледачката на Таро е ученик на Люмиер и доусъвършенства своята дарба в Сурбоната в Париж.  Людмила позна кои ще са победителите от „Биг Брадър Фемили” още при старта на риалити шоуто.

Роберто Методиев:

Той е най-младият участник в проекта. Макар и само на 20 години, той вече е популярен като ясновидец. Роби е един от малцината, който може да гадае бъдещето по т.нар. „Кодове на Атлантида”. Роберто е и специалист в леенето на восък.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !