ВИКТОР ИСКА КОНСУЛТАЦИЯ ОТ ИВАН И АНДРЕЙ

03.08.2010 11:40 | Видян 5323 пъти

ВИКТОР ИСКА КОНСУЛТАЦИЯ ОТ ИВАН И АНДРЕЙ

Хумор, сарказъм и пиперливи рими предлага Виктор в новото си комерсиално парче „Домашно порно“, което снощи вечерта се появи в интернет мрежата. Само за няколко часа то набра солидна скорост в порталите за видеосподеляне Vbox7 и YouTube. 

Проектът е посветен на актуалната тема за т.нар. момичета бръмчалки, готови да овършеят без компромиси всяко легло в постигането на поставените си цели. Социалната тема обаче не натежава, а е поднесена много подходящо за летния сезон, разкри попфолк певецът.

Песента „Домашно порно“, която първоначално беше представена с работно заглавие „Спорно“, е дело на две нови имена за фолка – текстописеца Йордан Гергов и аранжора Красен Павлов.

За да затвърди етикета си, приписан му от медиите – „скандалният певец“, Виктор отново не е изневерил на стила си. В текста е включена рап част, където са замесени имената на двамата екранни любимци Иван и Андрей, като е поставен пръст и в тяхната болна рана – маститата собственичка на котарака Хо-хо, медийният критик Васа Ганчева. Какво мнение ще имат тв опосумите, след като до ушите им стигне парчето, възпяло г-жа Ганчева, пък и самите тях – тепърва ще става ясно. 

Финалът на парчето е построен именно като рап. В тази част са замесени имената на Васа Ганчева, митичната Госпожа с брадата и Иван и Андрей:

Романтична вечеря с кака ти Васа –
изпразнени бутилки, обърната маса.
Госпожата с брадата верно ли е гей?!
Най-добре да питаме Иван и Андрей.
Шефът не запълва, само разширява
дупките в тая (…) държава.
Гледахте ли снощи с Венета „Горещо“ –
някакви колежки целунали нещо…

Изпълнителят обеща да разкрие тези дни и подробности около видеоклипа към проекта – видеоклип, който ще накара зрителите искрено да се позабавляват.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Няма коментари към тази новина !