Тони Стораро пуска разбиващия хит „Милионерче”

27.10.2010 15:00 | Видян 6706 пъти

Тони Стораро пуска разбиващия хит „Милионерче”

Преди известно време Тони Стораро получи като подарък от своите приятели оркестър Nazmi’ler нашумелия хит „Отворко”. Топзвездата на Diapason Records направи своя версия на парчето и го нарече „Милионерче”. То е подкрепено и с телевизионна лайв версия, която от утре ще се завърти в ефира на Фен ТВ.

Човека-глас признава, че от самото начало много харесвал песента и много се зарадвал, когато получил възможността да я включи в репертоара си. Проектът трябвало да излезе още преди месец, но Големият Тони изчакал малко, тъй като искал да поднесе едно съвсем различна интерпретация. „Парчето е много популярно. Не можех просто да го изпълня в познатия вариант. Заедно с моите продуценти решихме да направим съвсем различен аранжимент, да го изпея по друг начин и мисля, че се получи страхотно. Саундът е уникален!”, не крие задоволството си талантливият изпълнител.

Тони Стораро променя не само звученето на песента, но и името й. Оригиналното название на култовото парче е „Отворко”, но в новия си вариант се нарича „Милионерче”. „От една страна, исках да е по-различно от оригинала на Nazmi’ler, а от друга – хората го наричат така помежду си и затова заложих на това заглавие.”, аргументира се гласовитият изпълнител на Diapason Records.

Едновременно с аудиото на парчето „Милионерче”, почитателите на огнените ритми ще могат да се насладят и на телевизионна лайв версия, която ще могат да видят само в ефира на Фен ТВ от утре, 28 октомври.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

Няма коментари към тази новина !