ПОП ФОЛКА СТИГНА ДЪНОТО

23.10.2010 09:00 | Видян 22084 пъти

ПОП ФОЛКА СТИГНА ДЪНОТО

Хонорарите на поп фолк  изпълнителите удариха дъното, показа проверка на СЛАВА. Големите пари от преди две години вече са мит и единственото спасение на изпълнителите е да казват по медиите, че пеят на частни партита и на големи корпоративни събития затворени за техните фенове.

Най-активни в момента са изпълнителките които са финансово подпомогнати от своите половинки и продължават да харчат пари за скъпи клипове, песни и фотосесии които нямат възвращаемост. Първа в списъка е Цветелина Янева която агресивно навлезе на поп фолк пазара благодарение на финансирането на своя приятел, Галена също продължава да бъде перо "разход" в семейната фабрика на мъжа си, а Андреа все още ползва банковата сметка на баща си. Към тях се присъединиха още Емилия, която за да бъде в топ изпълнителите харчи парите на съпруга си Коко Динев, както и миньончето Мария, за чиято кариера помага съпруга й Митко. На стара слава и на парите на съпрузите си продължават да "кретат" и две певици от близкото минало Кали и Рени.

Според наш източник най-голям срив на хонорарите се наблюдава при най-скъпите до преди година изпълнители като Азис, Глория, Ивана и Преслава. Те държаха първенството с хонорари от 4 и 6 хил лв. В момента всички се продават на "абонаментен" принцип два пъти в месеца в едно заведение за 3000 лева. И тъй като липсата на хитове е очевидна повечето от тях имитират активност като Азис, който записа три дуета накуп с Тони Стораро, Устата и с Индира Радич. Клюкари тръбят, че тримата изпълнители пропищели от "ромската" сага на Василка, който без да ги предупреди пусна трите дуета по едно и също време.

Продуцентът и мъжа в живота на Теодора Ненчо Касъмов плати близо 6 хил лв за гръцкия хит на Теодора. Въпреки това участията й стават все по трудни и все по ниско платени. Чернокосата красавица вече пее на 1800 лв. Джина Стоева, Ивена, Ерик, Джордан също може да бъдат наети за по 1000 лв., а при повече от едно участие може да падне и повече цената им. Такава е съдбата и на второ разрядните изпълнители от Пайнер като Магда, Джена, Валя, Силвия. Според клюката инж.Митко Димитров спуснал до импресарския отдел на фирмата заповед нито една певица да няма претенции към хонорара си. Дори да не отказват ангажимент, за да не се губят територии.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Няма коментари към тази новина !