Тони Стораро с нов зрелищен концерт в The Cotton Club

19.10.2010 09:00 | Видян 6621 пъти

Тони Стораро с нов зрелищен концерт в The Cotton Club

Тази сряда (20.10), гвоздея на вечерта в звездния The Cotton Club ще бъде изпълнителят на мегахитовете „Отличен 6”, „7 пъти” и „2-3-4”, човека-глас – Тони Стораро. Кралят на фолка се завръща на сцената на популярния клуб в Студентски град с нов зрелищен концерт и съвсем горещ нов сингъл, записан в дует с Азис “Да го правим тримата”.

Топпевецът на Диапазон Рекърдс отново ще зарадва многобройните си почитатели с двучасово шоу и лайв изпълнения на най-популярните си парчета, които през последните години успяха да го изстрелят на върха и затвърдиха ролята му на диктатор в поп-фолк жанра. Сцената в хитовия The Cotton Club едва ли ще успее да побере всички желаещи да разкършат снага в ритъма на Големия Тони и неговите емблематични „За една жена", „Грешница", „Ти от Рая ли дойде" „Уникат", „Не заслужавам", „Смело завърти" и др. Обграден от фенове и фенки, най-обичания мъж в попфолка, отличен с всички възможни награди за Певец на годината, ще представи и горещия хитсингъл с провокативно заглавие “Да го правим тримата”.

Най-новия дует на човека-глас с Азис е дело на гръцкия хитмейкър Костас Боснакис, а текста е написан от самия Азис. Това е втория дуетен проект на фолкидолите, които преди години атакуваха ефира с „Те знаят да обичат”. Звездното парти в The Cotton Club ще стартира в 23:00ч., а самия Тони Стораро ще изгрее на сцената малко след полунощ. Седмица по-късно (27.10), хитовия клуб ще бъде домакин на ново лудешко парти със съблазнителката на попфолка – Галена!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Като две капки вода: ФИНАЛЪТ –...

Тази година NOVA и „Като две капки вода“ ще...

Няма коментари към тази новина !