Кой го направи с Тони Стораро и Азис?

08.10.2010 15:40 | Видян 11215 пъти

Кой го направи с Тони Стораро и Азис?

Тони Стораро и Азис ще зарадват своите почитатели с видеото към дуетната си песен „Да го правим тримата”. То ще се завърти премиерно в ефира на Фен ТВ тази вечер  от 21.00 часа.

В атрактивния клип зрителите ще могат да видят Големият Тони Стораро в друга светлина. Визията му е доста по-различна от това, което обикновено сме свикнали да виждаме. „Направо съм неузнаваем в този клип. Доверих се изцяло на Азис за тоалетите и всичко останало.”, сподели Човека-глас. „Честно казано, досега не съм обръщал чак такова голямо внимание на стайлинга, това не е било толкова важно за мен. Откакто обаче работих с моя колега и приятел, ми стана много интересно. Заинтригувах се, когато видях, че мога да изглеждам по толкова различен начин. Много ми хареса как се получи. Надявам се да допадне и на хората.”, сподели още звездата на Diapason Records.

Азис пък този път е с по-малко грим и не залага на екстравагантни тоалети. „Изпитвам страхотен респект към Тони. Реших, че трябва да съм по-умерен в макиажа и тоалетите, за да стоя адекватно до него.”, обясни той. „Но най-голямата изненада в клипа е нашата „третинка” – много красиво момиче, което се казва Виктория Желева. Тя е невероятно привлекателна и сексапилна жена! Прилича на една родна певица, която е приятелка и на мен, и на Тони. Но ще оставя зрителите сами да открият на коя от дамите в попфолка е двойничка.”, каза още той.

Асовете на попфолка се довериха за видеото на режисьора Люси Иларионов. За място на снимките е избран мебелен салон „Ареа”,  а тоалетите, лично подбрани от Азис, са с марка D&G. Гримът е дело на Кирил Чалъков, а косите – на Сиси от салон „Фетиш”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !