Тони Стораро и Азис поясняват идеята за „тройката”

24.09.2010 15:00 | Видян 5138 пъти

Тони Стораро и Азис поясняват идеята за „тройката”

Тони Стораро и Азис представиха за първи път снощи актуалния си дует „Да го правим тримата”. Дългоочакваният проект на златните гласове на попфолка вече е факт в радиоефира, а съвсем скоро парчето ще бъде подкрепено и с атрактивен видеоклип.
Тони Стораро разкри пред водещите, че в началото е имало идея парчето по музика на Костас Боснакис да бъде направено като дует с популярен гръцки изпълнител. Но чувайки го, у Човека-глас се породила идеята да го реализира в тандем с Азис. Двамата изпълнители са не само колеги, но и дългогодишни приятели и вече имат един съвместен проект зад гърба си. Отдавна обмисляли идеята да направят втори дует, но просто търсели подходящото парче. 


Когато звездата на Diapason Records предложил песента на екстравагантния блондин, той също много я харесал и на един дъх написал провокативния текст. Именно думите на парчето станаха повод снощи в шоуто Големият Тони да изземе ролята на водещ и да зададе въпрос към своя колега как му е хрумнала идеятя за тройката. Азис обясни, че няма човек, който да не си представял да прави тройка и затова се е спрял точно на тази тема.
От интервюто стана ясно обаче, че категорично не става въпрос за „мъжка тройка”. Тъкмо обратното. Популярните певци дори издадоха подробност за видеореализацията. Те споделиха, че в нея участва много красиво момиче на име Виктория.
Очаквайте клипа към дуетната песен на Тони Стораро и Азис „Да го правим тримата” скоро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Като две капки вода: ФИНАЛЪТ –...

Тази година NOVA и „Като две капки вода“ ще...

Няма коментари към тази новина !