„Да го правим тримата” с Тони Стораро и Азис

23.09.2010 14:40 | Видян 5807 пъти | Гласували 1

„Да го правим тримата” с Тони Стораро и Азис

Тони Стораро и Азис са готови да зарадват почитателите си с дългоочаквания дует, носещ провокативното заглавие „Да го правим тримата”. Звездата на Diapason Records и екстравагантният певец ще промотират парчето в „Шоуто на Иван и Андрей” на 23.09 (четвртък) от 22.00 по Нова ТВ.

За съвместната песен на гласовитите изпълнители се заговори още в началото на лятото. Чак сега обаче проектът бе финализиран. „Искахме да го изпипаме до най-малкия детайл.”, обяснява Човека-глас. „Но се получи много добре и чакането си заслужаваше.”, допълва колегата му.

Музиката е дело на гръцкия хитмейкър Костас Боснакис, а аранжиментът – на Даниел Ганев. Текстът пък е написан от самия Азис. „Когато видях думите в началото бях малко резервиран. Но като размислих, си дадох сметка, че хората обичат такива купонджийски текстове, в които да има провокации. ”, признава Големият Тони. „И след като преодолях колебанията си, записахме парчето за по-малко от час.”, пояснява топизпълнителят на Diapason Records. „Песента е доста различна от моите и е точно в стила на Тони Стораро.”, допълва още ефектният блондин.

Всъщност това е вторият дуетен проект на фолкидолите. Преди години те атакуваха ефира с „Те знаят да обичат”. И двамата се надяват, че новият им съвместен проект ще постигне още по-голям успех.
Тони Стораро и Азис вече са заснели атрактивен видеоклип към песента „Да го правим тримата”, който ще се появи до броени дни в ефира на Фен ТВ.

Не пропускайте премиерата на дуетната песен „Да го правим тримата” на Тони Стораро и Азис в „Шоуто на Иван и Андрей” на 23.09 (четвртък) от 22.00 по Нова ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !