ТЕНДЕНЦИИТЕ НА DEICHMANN

13.10.2010 11:00 | Видян 4482 пъти

ТЕНДЕНЦИИТЕ НА DEICHMANN

Освен удобни, есенните обувки трябва да са и в крак с модата - актуални и предпочитани и през октомври остават ботушите с издължена горница. Този сезон те обхващат и коляното, като допълнително придават женственост и сексапил.  Фаворити са класическите ботуши на висок ток, при които доминира гладката кожа, а цвят номер 1 е черното. Мускетарските чизми с апликации с капси смело навлизат в задължителния за сезона гардероб с равната си подмека и широка горна част, която позволява да се подвие в закачлив маншет.

Характерно за колекциите на DEICHMANN е спазването на модните тенденции. Сред широкия избор на модели ще видите основните акценти за този сезон. Клиновидният ток съпътства модата за най-големите студове – задължителен елемент, който придава дори на дебелите зимни ботуши от дългокосместа кожа доза елегантност и екстравагантност. Маншетите и катарамите обличат любимия ви аксесоар с чар и романтика.

Предпочитаните материали за сезона са напа, велур, гладка и дългокосместа кожа.
Черното и кафявото са класическият избор при цветовете, но доминиращи в модните тенденции са землистите тоналности  – камък, наситено кафяво, маслинено зелено и многообразие на нюанси на сивото - водещ цвят за новия сезон.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !