Spirit of Burgas прави своето софийско пре-парти в клуб „Строежа”!

28.07.2010 14:30 | Видян 4752 пъти

Spirit of Burgas прави своето софийско пре-парти в клуб „Строежа”!

Ако на 29 юли сте в София, можете да се подготвите за атмосферата на Spirit of Burgas 2010 с пред фестивално парти в столичния клуб „Строежа” (намира се в центъра на Студентски град). Музиката ще е подбрана сред най-доброто от дискографията на хедлайнерите на тазгодишното издание на най-големия музикален фестивал в България! В „Строежа” ще звучат THE PRODIGY, APOLLO 440, UNKLE, EVERLAST, SERJ TANKIAN, GRANDMASTER FLASH, DJ SHADOW, GRAVITY CO, ОСТАВА, D2. Ди-джеите на клуба ще включат в сетовете си и артисти от JACK DANIELS ROCK STAGE, HA TЪMHO STAGE и всички останали точки на SPIRIT of Burgas забавлението. Това означава, че партито на 29 юли няма да мине без звука на РЕВЮ, БИЧЕТО, LAST HOPE, VENDETA, RUTH, УИКЕДА и много други! 

За по-голямо разнообразие, а и за приятно връщане към настроението на предишни издания на SPIRIT of Burgas ще слушаме и участници на фестивала от предишни години.

И не на последно място - по време на партито ще се разиграе томбола, с която ще бъдат раздадени четири тридневни пропуска за Spirit of Burgas 2010!

Част от „предстартовото” настроение по време на пре-партито в клуб „Строежа” ще бъде и Beck’s. Тази година немска марка бира номер едно е основен партньор на фестивала, част от атмосферата на Spirit of Burgas и от емоцията на хилядите фенове, които очакват с все по-голямо нетърпение грандиозното събитие. Затова и няма съмнение, че както партито в „Строежа”, така и трите фестивални вечери, ще преминат под мотото на Beck’s „No to boredom, yes to party all night long”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !