Spirit of Burgas 2010 Lineup

16.07.2010 17:30 | Видян 6085 пъти

Spirit of Burgas 2010 Lineup

По-малко от месец остава до старта на SPIRIT of Burgas 2010. Третото издание на фестивала, признат от Таймс за една от 20те най-добри фестивални дестинации в света, тази година ще е между 13 и 15 август на Централния плаж на град Бургас.
Над 100 изпъления ще гравитират върху 7 сцени, разположени върху пясъка и част от Морската градина на морския град.

Програмата на отделните сцени вече е финализирана. Артистите са потвърдили своето участие и всеки един от тях очаква с нетърпение появата си на SPIRIT of Burgas 2010. На феновете не им остава нищо друго, освен да изберат на кои фестивални точки ще прекарат времето си в трите нощи, обещаващи незабравим звук и уникално визуално шоу.
Основна сцена

Признатите за най-авторитетна група на всички времена The Prodigy ще са хедлайнерите на основната сцена на 13 август, подгрявани от българската банда Gravity Co. и от пионерите на електро-рок-амбиента Apollo 440.
Като поддръжник на дръм-енд-бейс сцената, SPIRIT of Burgas отново се довери на букинга на H.M.S.U.  Със съдействието на българската дръм-енд-бейс организация, признатият за най-добрия в този стил DJ Andy C ще се качи на основната сцена след полунощ, заедно с MC GQ, подкрепени преди появата си от Acidtrip, Konspirator и Mocks.

Гвоздеят на 14 август ще е лайфа на Unkle, предшествани от някогашния фронтмен на House of Pain – носителят на Грами Everlast и родната група Остава. След полунощ на денс арената на основната сцена ще се качи DJ Shadow, подгрян от Solardip и Chaves.
Мулти-сетивното шоу на Gorillaz Sound System ще е основният акцент на 15 август. D2 ще стартират вечерта, последвани от активиста Serj Tankian. Финалът на основната сцена ще бъде даден от изобретателя на скреча  - хип-хопъра Grandmaster Flash.
Jack Daniel`s Rock Stage

Неизменната за фестивала рок сцена Jack Daniel`s и тази година ще остави отпечатък върху топлия бургаски пясък. В първата вечер там ще се изредят Bicheto, Vendetta, Last Hope, A-Moral, Sickflag и D.S.O.L. Във втората градусът ще се повиши с Wickeda, Svetlyo & The Legends, Otriad 13, Kartzer, Booze Brothers и Default. На финалната права ще застанат британците O`Kasan и италианските Bandity, подгрявани от Urban Grey, Vrani Volosa и Smallman.

 

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !