Азис спазарен за водещ на "Байландо"

16.07.2010 17:45 | Видян 5448 пъти | Гласували 2

Азис спазарен за водещ на

 Азис ще бъде водещ на най-новото шоу в ефира на Нова телевизия, наречено "Байландо". Предаването ще стартира през есента, а кастингите за участниците започнаха още в края на месец юни. С амбициозното реалити медията се опитва да повъзвърне някоя точка към трагично срутилия й се рейтинг.

Костинбродският славей много искал да бъде водещ на новото шоу и вкарал в действие всичките си връзки, за да се докопа до националняи ефир. Перхидролената Василка копнеела за тв изяви, след като вечерното й шоу по PRO BG беше свалено заради нисък рейтинг.

Напъните на Азис явно са подействали върху продуцентите на шоуто, които са го избрали за лице на предаването. Договорът ще бъде подписан до няколко дни. Според запознати Азис склонил да се изявява срещу повече от символична сума. За него просто било важно да е на екран.

Освен блондинът, на сцената постоянно ще присъствие ще има и квалитетно жури. За негови членове се спрягат имената на естрадната звезда Лили Иванова и треньорката Нешка Робева. "Желязната Лейди" има солиден опит в подобни тв формати, тъй като се изявяваше в журито на  "Dancing Stars" и "VIP Dance".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Време е да разплетем възела около...

Ще търсим отговори и решения, докато не бъде реализиран...

ЧЕТИРИ ЛАПИ представя изложбата...

Фотоизложбата продължава до края на седмицата в Spinelli...

Няма коментари към тази новина !