Азис и Коце Ламята пак се награбиха

08.07.2010 14:45 | Видян 8606 пъти

Азис и Коце Ламята пак се награбиха

Азис за пореден път показа любовни ласки с Коце Ламята. Този път това се случи по време на негово участие в Петрич.

Въпреки закъснението в съботната вечер, което изнерви нетърпеливите фенове, Азис направи шоу, като необичайно за него обикаляше заведението и пееше сред публиката. Той се появи към 1.30 ч. след полунощ и започна изпълненията на горещите си хитове в компанията на новия си любовник Коце, който е от екипа на звездата, и освен че изпълняваше функциите на охрана, се превъплъщаваше в ролята на танцьорка, като кършеше снага около певеца.

Тъй като Азис бе на градус, след всяка песен правеше пауза и целуваше страстно уста в уста заместника на Китаеца.

Да купонясват в механата бяха дошли над 400 души от Петрич, Благоевград, Сандански, Кресна, Струмяни, и Симитли, които не останаха разочаровани. За да се извини за закъснението, Азис изпя на уше 3 свои хита на собственика на заведението Иван Тренев, който танцува и се весели заедно с клиентите си.

Цяла вечер известният петричанин Радо Прашката не спря да се върти около Азис, като го ухажваше и му предлагаше ласки.

Според собственика на импресарска агенция Спас Стоилов, който от дълго време работи с Азис, към фолкаджията има небивал интерес от Благоевградска и Кюстендилска област и в скоро време той ще изнесе концерти в по-големите градове на Югозапада.

Големият купон развали съня на депутата от “Атака” Огнян Тетимов, който прати полицаи на място в механата, но веселието не спря. Органите на реда съставиха акт по Наредбата за опазване на обществения ред.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Няма коментари към тази новина !