Тони Стораро „чукна” Азис

13.07.2010 11:15 | Видян 7530 пъти

Тони Стораро „чукна” Азис

Тони Стораро претърпя лек автомобилен инцидент вчера. За щастие топзвездата на Diapason Records има само дребни щети по колата. По-любопитното е,  че другият участник в катастрофата е именитият му колега Азис.

Тони и Азис пристигнали по едно и също време на столичен паркинг, защото и двамата имали да свършат някаква задача в близост до него. Човека-глас и костинбродският славей  спрели своите автомобили, но изведнъж решили да маневрират едновременно на тясното пространство. В резултат на това закачили „Мерцедес”-ите си. След инцидента българският Василис Карас останал със счупен стоп, а изрусеният фолкпевец получил откачен калник.
Големият Тони и Азис всъщност отдавна са приятели. Мнозина помнят, че преди години двамата имаха и обща песен „Те знаят да обичат”, която се радваше на доста почитатели.

Ето защо в случая с дребното ПТП нямало сърдити и двамата даже реагирали с подобаващо чувство за хумор. Азис веднага възкликнал в типичния си стил: „Сега ще мога да се похваля, че Тони Стораро ме е „чукнал”!”, след което и двамата избухнали в смях.
Нито една от двете фолк звезди не обвинява колегата си за инцидента.

„Може да се случи на всеки. Не е кой знае какво. Важното е, че сме живи и здрави. Всичко друго се оправя.”, разсъждава философски изпълнителят на актуалния хит „Какво направи с мен”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !