Десислава: Азис никога не ми е бил приятел!

16.07.2010 11:00 | Видян 12207 пъти | Гласували 1

Десислава: Азис никога не ми е бил приятел!

И фолкпевицата Десислава отказа да разкрие каква е причината за скарването й с Азис. В последните месеци двамата постоянно се нападат по медиите. "Питайте Азис. Той първи започна! Няма да разкривам защо сме се скарали. Нека той си каже.

Истината е, че той ми се разсърди, но не ми се обади, за да разбере как са нещата. Получи се недоразумение. Не трябваше да се чувства толкова засегнат, защото не съм направила нищо, с което да го обидя. После започна да ме плюе по разни предавания, с което засегна мен"- проплака Деси в интервю за популярно фолкрадио, пише БЛИЦ.

"Той не е бил никога искрен с мен и не ми е бил приятел, щом може да наговори такива неща пред цяла България"- добавя тя. Певицата кaза още, че са се виждали два пъти в последните месеци, но не си разменили нито една дума. Дори посещавали един и същ фризьорски салон, но седели един до друг и се държали така, сякаш че не се познават.

"Честно казано той ми липсва. Но смятам, че той пръв трябва да ми се обади. Няма право така да отреже всичко и да каже край, без да ми е поискал обяснение. Не съм си мислила, че ще стигне дотам. Надявам се да си простим всичко"- завърши с доза оптимизъм Десислава.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мартина Вачкова получи ценен подарък

Актрисата Мартина Вачкова бе щастлива да сподели в своя...

Кралица Елизабет Втора е разговаряла...

Съпругата на принц Хари Меган Маркъл се е свързала с...

Няма коментари към тази новина !

*}