Катя Дунева – талисман на световните шампиони

12.07.2010 15:30 | Видян 5913 пъти

Катя Дунева – талисман на световните шампиони

Световни известните пилоти отгбора на Citroen - Кими Райконен, Себастиян Льоб и Петер Солбирг поискали разрешение да се снимат за късмет и за спомен с Мисис България 2007 - Екатерина Дунева, след като я разпознали сред ВИП гостите на Рали България в Боровец. В началото те не били сигурни дали това наистина е познатата им от снимки красавица и изпратили френски фотограф да я попита дали наистина това е тя. Първоначално интересът притеснил Катя, но като разбрала за какво става въпрос, с удоволствие се съгласила. Още повече, че се радвала на вниманието на един от любимите си пилоти – Кими Райконен. Неприятният инцидент, при който той се обърна с автомобила си и падна в дере, се случил само час след запознанството му с българката, но за щастие без сериозни последици. „Беше грешен избор на гуми, но Райконен си остава най-атрактивният пилот и любимец на феновете”, коментира Дунева. Снимката за спомен с нашата красавица изглежда донесе късмет на французина Себастиен Льоб, който е шесткратен световен шампион и отличник в ралито у нас, което тази година е и кръг от световното първенство.

Катя замина на състезанието със съпруга си Румен Дунев, който също е автомобилен
състезател, но този път ролята в надпреварата е на различна и той се представя като коментатор.  Екатерина Дунева, която също е запалена по високите скорости и често се състезава като любител, също не можа да се въздържи от коментар, но по адрес на българските фенове.

„За съжаление може и да нямаме друг шанс да сме част от световното първенство и то единствено заради невероятната недисциплинираност на феновите, които възмутиха всички с постоянното навлизане в трасето и невъзможността да се гарантира сигурността на състезанието. Това не е само мное мнение, а факт, който коментират всички комисари”, сподели Катя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Няма коментари към тази новина !