Катя Дунева отново в светските среди

23.06.2010 12:45 | Видян 3910 пъти

Катя Дунева отново в светските среди

Изчезналата от светския живот Мисис България Катя Дунева ще се появи с гръм и трясък на най-грандиозното модно шоу за годината Grand Fashion Weekend, което ще се проведе в английския двор на лъскавия петзвезден хотел Persenk в град Девин. Ден преди състезание по конен спорт, в което красавицата ще вземе уастие в неделя, тя ще блесне с тоалетите на едни от най-известните световни модни марки.

Блондинката ще дефилира с бельо Princess и бански Cotton club, Армани и Келвин Клайн от бутик Seven Seconds. От бутик “Podium” ще я облекат с VDP, Iceberg, Class Roberto Cavalli. Модна къща “Princess” пък ще представи колекция на испанския гигант Pronovias, като участие ще вземат и Calvin Klein Jeans. Ще има специално ревю и на бижута – бяло злато, диаманти, рубини ще заслепят гостите. Собственичката на ювелирният гигант Carissima дори обеща, че след томбола един от гостите ще си тръгне с разкошно бижу с диамант.

Не само Катя Дунева ще се включи в Grand Fashion Weekend като представител на спортния свят. Волейболистката с тяло на модел Маргарита Амиджинова също ще дефилира в Девин. Това ще е дебют на модния подиум за участничката в последния сезон на Сървайвър.

В ревюто ще видим и плеймейтката и актриса от “Пълна лудница” Гери Аролска, носителките на титлата “Мис България” Ромина Андонова, Галена Димова и Елена Ангелова. Скъпарските тоалети ще облече и “Най-секси риалити героиня” Лили от Биг Брадър. В ролята на манекенка ще влезе дори красивата водеща от ББТ Ели Пенчукова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !