Катя Дунева тренира с нов кон

04.08.2009 14:15 | Видян 9335 пъти | Гласували 2

Катя Дунева тренира с нов кон

Катя Дунева тренира с нов кон от почти един месец. Класното животно носи името Cat Walk (Котешка походка)  и е с холандски произход. Последните две години е трениран в Турция, но в резултат на буйния му нрав и системно проявяване на непокорство последният му собственик се отказва от него.

В момента Дунева работи усилено да разкрие перфектните му качества и висок потенциал. До този момент тя няма проблеми с него и тренировките вървят гладко.
Конят е със завидни мерки – височината на гърба му е 1,80 м., а галопния мах  повече от 5 метра и с лекота преодолява препятствия с височина за Олимпиада (1,50 - 1.60 м.).

Темпераментът му предполага галантна езда и толерантност към изключително силното и класно животно, при което подчинението със силови методи е немислимо. Катя ще залага на вътрешното желание на коня да изпълнява перфектно елементите по време на състезание, а именно да прескача гъвкаво и чисто големи препятствия, както и на фактът, че елитните коне скачат  по-прецизно като пазят краката си от нараняване.

Катя Дунева с голям ентусиазъм се сработва с новата си половинка, тъй като на терена трябва да са тандем и се надява да дадат добри резултати на предстоящия през уикенда турнир „Свети Георги”.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !