Боряна и Боян Милеви: Хората вътре са платени актьори

19.04.2010 13:37 | Видян 15697 пъти | Гласували 1

Боряна и Боян Милеви: Хората вътре са платени актьори

Съжалявате ли за това, което преживхте в къщата на Биг брадър Фемили?

Боряна: Не, аз никога за нищо не съжалявам. Беше на добра воля и собствено желание.
Боян: Щом са ни избрали, по-добре беше да влезем, вместо после да се чудим добре или зле е в къщата.

По трудно ли беше отколкото си представяхте?

Боряна: За трудно не бих казала, но не беше това, което очаквах и каквато информация имах за предаването. Условията бяха съвсем различни. За децата беше подходящо.
Боян : Не бяха изпълнени обещанията, които организаторите ни дадоха преди да влезем.
Боряна: За това, аз непрекъснато ходих да звъня на вратата на изповедалната и говорех на камерите. Не даваха прахосмукачка, кучетата разнасяха мърсотия навсякъде. Изкараха ме претенциозна и каква ли не. А аз исках да изчистя...

Беше единствена софиянка, за това ли не те обичаха?

Боряна: Да. Родена съм в София и майка ми и баща ми са родени тук. Не съм спекулирала с родното си място. Не знам как са ме изрисували във визитката. Час и половина ми я правиха. Освен това мога да говоря и знам много неща. Повечето от останалите жени в къщата само мълчаха и на техния фон, изглеждах бъбрива.

Боян: Много от мъжете вътре са с Балкански манталитет. Жената да прави салата и да носи ракия, и да си мълчи. Дразнеше ги и това, че аз защитавах Боряна и не я спирах да прави каквото иска. Докато те не даваха на жените си да говорят.

Това ли е българското семейство според вас?

Боряна: Не, в никакъв случай. Аз такива хора, каквито бяха събрани там, не познавам. Не искам да ги обиждам, защото никой не си избира родното място и родителите.
Боян: Те може би не са виновни за това, което са. С нито един не се сприятелихме и нямахме общи теми. Там се бълваха само клюки и простотии.

Толкова често ли бяха скандалите в къщата?

Боряна: Сигурно са извадили само грозни сцени от живота ни. Но има и нещо друго. Имаше хора, които бяха влезнали с предварителна уговорка със сценаристите, че ще правят сеири и скандали. Става дума само за пари. Кой по колко ще получи и какво трябва да изиграе в самодейната пиеса на Биг брадър. Почти всички бяха с уговорки и си играеха ролите. Аз видях сценария вчера. Беше им написано. Какво да каже Елеонора, какво да каже свекървата. Извиках и мъжът ми да го прочете. Листата бяха в гримьорната. Жената ми каза сама, кога си тръгва и че нейната мисия приключва.
Боян: Освен това Биг брадър й е обещал, че това, което се снима в къщата, ще им го дадат, за да им помогне после пред съда да вземат детето на Елеонора. Всички знаем, че това не е доказателство за съд и е подвеждащо за тези хора, които нямат представа как стоят нещата. 

Майката на Давид Димитрийка за това ли повтаряше като развален грамофон – тя не чисти, не пере, бяга от дома ни, не гледа детето...?

Боряна: Да. Но се усещаше фалша. Казаха си какво ли не, а после си говорят и се разбират.
Боян: А Давид е като мишле, не казва нито дума. И после изведнъж  удари Елеонора.

А готвачът от Дания искрен ли беше?

Боряна: Той беше най-истинското момче. За съжаление, когато той проведе  разговор с Елеонора и обясни защо е там, тя се отдръпна. Боян: Определено обаче, между тях нямаше химия. Той е влюбен, а тя не. Той беше максимално откровен. Когато разбра, че е прецакан,  се ядоса. Предполагам, че е бил заблуден от Биг брадър. Хваща самолета, едва ли не да се жени, но...ядец!

Боряна, защо се скарахте с рускинята. Тя проститутка ли е според вас?

Боряна: Тя е също от хората, на които са платили, за да прави секс пред камерите. Цецо също е платен актьор. Аз дори чух какво си говорят с екипа. Бяха го взели за 3 часа и нали ги водят с едни качулки и когато го връщаха, чух го да казва: „Ей ще ме пребиете, не виждам къде ходя. Няма да мога да си похарча парите“.
Боян: Целият резил, който берат, е за пари. Хората, които са вътре, в реалния живот са гладни. И тука правят всичко за пари. За тях къщата е курорт. Особено баба и дядо Каменарови. Те са и много фалшиви. Вечно ходят за ръка сякаш още не са им свалили белезниците.
Боряна: Аз прецених, че Цецо е актьор и му казах: Разбрах те, че си от НАТФИЗ и си на Биг брадър човек, но ще те призная за номер едно, ако накараш леля Радка Каменарова да проведе разговор с теб или с някой от нас. Той отиде хвана я за ръка и започнаха да си говорят и след 2 минути мъжът й като орел отиде и я измъкна.

Бяхте ли гладни?

Боряна: Толкова бедна, колкото в къщата, никога не съм била.
Боян: Последната една година се промениха изцяло нещата и за нас. Имах рибен ресторант на морето и го закрих, но сега работя при един  приятел във фабрика за ПВЦ и алуминиева дограма и имам много прилична заплата. А в къщата ни дадоха 800 лв. и после ни ги взеха. Останахме 4 човека с 300 лв за 20 дни.
Боряна: Когато станаха на 2 лв., казах на мъжа ми да си отиваме. Но те не ни отвориха изповедалнята, явно не са искали да си тръгнем сами, ами публиката да ни изгони. Аз исках преди Масимо да избягам. Лампите светеха като прожектори, сутрин ни будеха със силна музика. Плашеха децата.
Боян: Очаквахме за децата да има отделно помещение.

Вие нито лев ли няма да вземете?

Не. Ние не сме от актьорския състав.

Боряна, ако ти бяха дали 10% от парите, които се съберат чрез есемеси, както каза на Иван и Андрей, щеше  ли да правиш секс в къщата?

Боряна: Шегувах се. За никакви пари няма да го направим. Ние не сме порно артисти. Те си имат такава. Но ние показахме нежност. Не знам дали е било излъчено. А когато се прибрахме, имаше секс и страхотен оргазъм - да им кажа аз  на специалистките, че те и от секс не разбират.

Боряна, защо не участваше в мисиите?

Вие ще участвате ли в такива унизителни простотии?! Да се бия с баба Радка намазана с олио... И щях да го направя заради съквартирантите, но преди това на дядо Чавдар му стана лошо от тази простотия. И ние се отказахме. Радка беше много разтревожена.
А запушването на дупките на бидона, беше като за луди...

Кои от съквартирантите са най-елементарни според вас?

Боряна: Павлин и Сашка въпреки, че им симпатизирам. Веско също е с приз заради мръсните думи...

След преживяното повече ли се обичате?

Боряна: Да. Това ни сближи. Направи ни още по-сплотени.

Защо участвахте?

Боряна: Мъжът ми питайте. Но за мен участието бе тест и предизвикателство.
Боян: Исках да видя какво е! Любопитен бях, пък и за разнообразие. Не са ни поставяни условия на нас. Бяхме си ние.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !