Датският принц идва за красивата Елеонора

01.04.2010 13:00 | Видян 8130 пъти

Датският принц идва за красивата Елеонора

Велинградската красавица Елеонора и съпругът й Давид са една от двойките в къщата на Биг Брадър, чиито роли в семейството са обърнати. Тя работи и изкарва парите, с които преживяват. Тя взима решенията, а мъжът й се старае да угоди на всяка нейна прищявка. Неговият глас почти не се чува.
В понеделник видяхме драматичната изповед, която Елеонора направи пред Биг Брадър. Тя  сподели, че не е щастлива от прибързаното си обвързване със съпруга си и в живота й има друг мъж. Той се казва Николай и живее в Дания. Именно Николай е човекът, заради когото Елеонора е готова да промени живота си. В своята изповед, Елеонора сподели, че Николай е мъжът, на когото се възхищава. Пръстенът, който носи Ели, също е от наго. Дали това е един вид обещание?! Приела ли е Елеонора предложението на Николай да замине заедно с дъщеричката си в Дания?
Сега мистериозният Николай идва от Копенхаген, за да чуе признанията на Елеонора и може би да й предложи един по-щастлив живот?! Какво ще се случи, когато тази вечер кокетката види принцът на своите мечти?
Какво ще си кажат те двамата? Направила ли е красавицата вече своя избор? Какво ще се стане със съпруга й Давид и общото им дете Анжелина? Всичко това ще разберем тази вечер в 20:00 часа по Нова телевизия.

Мисии...
Мисия „Мистър Биг Брадър”
Кой е най-забележителният мъж в Big Brother Family е въпрос, от който се интересуват не само жените в къщата, но и може би всички зрителки. За да даде отговор на публиката, Big Brother организира конкурс Мистър Биг Брадър. Жури на конкурса ще бъдат жените в къщата, а победителят ще се окичи с титлата „Мистър Биг Брадър Фемили”!
Конкурсът ще протече в два кръга. В първия всеки мъж ще дефилира в тоалет, отразяващ последните модни тенденции в плажното облекло в Милано, а журито ще оценява артистичността, харизмата и физиката му.
Във втория журито ще оценява разбиранията на мъжете за семейно щастие. Какви въпроси ще зададат жените на мъжете в къщата и как ще бъдат оценени гледайте петък вечер в дейли епизодът! Тогава освен гордия носител на титлата ще видите и първоаприлската шега, която Big Brother си направи със съквартирантите!

Мисия „Най-щастливо семейство в къщата”...
По време на живото предаване довечера, двойките в къщата ще избират най-щастливото семейство. От резултатите на конкурса зависи изпълнението на тайната мисия на любовния четириъгълник – Ива – Цветелин – Ванеса – Светлин. Те не трябва да попадат на последните места в класацията.

На кои места ще се подредят двете фалшиви семейства?
При какви условия ще останат в къщата, ако мисията им е успешна?
Как ще се отразят съмненията, които Ива и Цветелин събудиха с отказа да изпълнят на мисията с целувката?
Мистерия върлува в къщата на Big Brother Family. От вчера Ива разказва на съквартирантите си, че е бременна. Дали тя е знаела за това още с влизането си в къщата и как е успяла да прикрие бременността си? дали не се е случило вътре по време на престоя й с бившия й съпруг Цветелин?
Истина ли е това или хитър трик, с който фалшивото семейство Цветанови се опитват да спечелят съчувствието на останалите съквартиранти?
Повярваха ли съквартирантите на думите на Ива и ще осигури ли това по-висока позиция в класацията измежду другите двойки в къщата с разказа за бременността? Ще разберем довечера в Big Brother Live!

Подготовка за Великден...
На рафтовете в магазина на Big Brother Family вече има боя за яйца и козунаци! За любителите на домашно приготвен великденски козунак има и необходимите продукти. Агнешкото е единственото, което още липсва в магазина.
Боядисват ли яйца вече съквартирантите в къщата и кой ще спази традициите на Великден?
Как ще посрещнат празника?
Дали семействата са вече достатъчно близки, за да съберат пари и да си направят заедно една голяма обща трапеза?
Ще отправят ли молба към организаторите за агне и вино?
Кои ще са децата, които ще зарадват родителите си за празника с посещение в къщата? Какви игри и изненади ще има за тях?
Предстои да разберем...

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Папи Ханс с нов хит и албум

Певецът, който в момента обира точките в Денсинг Старс,...

Няма коментари към тази новина !