Новото семейство в Big Brother Family

30.03.2010 14:40 | Видян 10376 пъти

Новото семейство в Big Brother Family

Новото семейство Бенчеви - Светлин и Ванеса, вече са в общата къща като щастливо семейство. Ванеса и истинският й съпруг Цветелин се запознаха все едно никога не са се виждали. Ботевградският булдог проследи с очи жена си, докато тя се представяше на останалите съквартиранти като Г-жа Бенчева. Как премина първата вечер на семейно съжителство и как Цветелин целува за една вечер и двете си жени гледайте в дейли епизода на Big Brother Family вторник вечер, вече от 21 часа.

Сряда ще бъде вечерта на тежките признания. В края на тайната им мисия, Ванеса ще види видеото, в което голямата й любов Светлин признава, че и е изневерявал много пъти и е бил с нея, защото тя е била „малка и удобна”.

Сблъсъкът на майките на велинградската красавица Елеонора и съпругът й Давид в студиото на Big Brother Live в понеделник вечер беше напрегнат. Двете не можеха да се погледнат в очите. Дали заради уважение или от липса на познанство двете си говореха на Вие. 
В търсене на успешните отношения снаха - свекърва гостите в студиото на живото предаване намериха грешките в подхода на Давид. Отсъстващата фигура на мъжа, както и отсъствието на близост и контакт в отношенията на младото семейство, стоят в основата на конфликта между Елеонора и свекърва й Димитрийка. Роднините на Давид също признаха, че той не е мъж на място. На подобно мнение са и съквартирантите в къщата. В изповедалнята повечето от тях споделиха, че на съгласни с намесата на свекървата леля Мими, че тя трябва да намери начин да ги сближи, а не да ги разделя.
Противно на критичните мнения досега, гостите в студиото бяха категорични, че правилното решение в казуса е детенцето Анджелина да остане в къщата при родителите си като шанс за самостоятелен живот на младото семейство. Ще послушат ли този съвет или всичко вече е решено?

Има нещо гнило в Дания...
Объркана и унижена от влизането на свекърва й в къщата, Елеонора призна, че се е обвързала прибързано. Всичко, което се прави насила, не само не решава проблема, но го задълбочава. В своята изповед, красавицата разказа и за мистериозния мъж, който живее в Дания. Той вече има име - Николай и е спечелил възхищението на младата дама. Елеонора твърди, че той я прави истински щастлива и заради него е готова на сериозни стъпки.

Думите на Елеонора: „То ще стане, квот’ ще стане” означават ли, че нейното решение е вече взето?
Наясно ли е с това Давид, казвайки на майка си, че взаимно извинение, за да тръгнат нещата в правилната посока, е излишно?
Ще бъде ли щастлива Димитрийка когато плановете да освободи сина си от жената, поставила го на колене са на път да бъдат осъществени?
Мистерията е на път да бъде нразгадана този четвъртък, когато самият Николай идва в София от Копенхаген за Big Brother Live!

Резултати от „Оковите на любовта”...
Понеделник следобед Big Brother обяви резултатите от първата мисия на съквартирантите. Заради нарушение на правилата, всички семейства бяха глобени с 50% от наличните им пари. Най-много от семейния си бюджет оставиха „рускинята и младенеца” - 635 лв. Така  наричат Анжелика и Радо най-възрастната двойка в къщата семейство Каменарови. Давид и Елеонора дадоха най-малко от всички съквартиранти - само 1,70 лв. Имаше и такива, който нямаха какво да оставят. Комарджията Павлин беше изхарчил всичките си пари.
 
Всички са единодушни, че са изгубили мисията заради безотговорността на „някои хора” и липсата на дисциплина. Ива и Цветелин, обаче, не се чувстваха по никакъв начин виновни, а хвърлиха прегрешението върху Массимо. Това е втора мисия, която семейство Цветанови провалят и те са наясно, че останалите вече ги гледат с други очи. Семейство Милеви са другата двойка, която се справи най-лошо. Боряна оправда съпруга си със свободолюбивостта му. „Дори да е вързан за Мис Вселена, Боян пак би се откачил” – каза тя.

Мисия „Мазни борби”...
Новата мисия на съквартирантите се казва „Мазни борби”. За да станат още по-близки съквартирантите, ще се борят по двойки в надуваем басейн, намазани с бебешко олио.  Всеки двубой ще се състои от максимум три рунда, като печели този, който направи две победи! За победител се счита този, който първи избута противника си извън басейна! Непозволените удари с крак, ръка или глава, както и всяка проява на излишна агресия ще бъдат санкционирани от Big Brother. Всяко семейство от отборът – победител, ще получи веднага след края на мисията сума, равна на 40% от месечната му заплата. Как са разделени съквартирантите на отбори за мисията, кои ще са капитаните и първи срещи между противниците гледайте в сряда в дейли епизодът!

Какво се случва...
За пръв път в съзнателния си живот дъщеричката на Ива и Цветелин, Мишел, се видя едновременно и с двамата си родители. Как мина срещата между тях и историята на едно дете, заложник на омразата на своите родители, вижте в дейли епизодът на Big Brother Family тази вечер от 21:00 часа по Нова телевизия. Кой е добрият и кой лошият в тази заплетена история предстои да разберем...

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !