Елеонора проституирала от 12-годишна?

15.04.2010 12:00 | Видян 9088 пъти | Гласували 1

Елеонора проституирала от 12-годишна?

Елеонора от Биг Брадър проституирала от 12-годишна възраст. Шокиращи разкрития направи Гергана Кехайова, която гостува на Ники Кънчев в един от лайфовете на шоуто. Тя е тъщата на брата на Давид и помага за отглеждането на малката Анджелина.
Гергана е абсолютно убедена, че българският съд трябва да присъди детето на бащата при евентуална раздяла, защото Елеонора не може да се грижи за него.
„Тя не може да се грижи за себе си. Къде да го заведе това дете? Няма жилище, няма покрив“, са нейните думи.
Кехайова твърди, че Давид я прибрал от улицата, защото когато пристигнала във Велинград, тя нямала къде да отиде и „Чехльото“ й осигурил всичко – дом, храна и всякакви други глезотии.
Оказва се, че Ели дори няма и завършен осми клас и затова няма елементарни познания и култура. Не е ясно след години, когато вече няма да е толкова атрактивна на пилоните, какво ще работи и как ще си изкарва прехраната.
Започнала да упражнява най-древната професия на света в кв. „Скобелева майка“ в Пловдив още на 12-годишна възраст, където имала немалко клиенти. По-късно се преместила във Велинград, където продължила своята „дейност“. През леглото й са минали Константин, Красьо Черния, както и много други бизнесмени.
„Питайте таксиметровите шофьори откъде я прибират всяка сутрин“, казва Гергана. След проверка е установено, че Ели е посещавала много адреси, но основно прекарвала нощите си в най-различни хотели.
По думите на Кехайова става ясно, че Николай е влязъл в Къщата с една-единствена надежда – да я отведе в Дания, където да я продава. Той вече разполагал с 6 проституиращи българки, които били доста „доходоносни пилета“.
„А Давид не е никакъв мухльо, както го наричат в Къщата. Той е много чувствителен, нежен и добър, но Елеонора е тази, която го върти на малкия си пръст и той понеже я обича, ходи по петите й и изпълнява всичките й прищевки“, категорична е Гергана.

Източник: kliuki.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !