Датският принц напусна Къщата смазан

06.04.2010 10:00 | Видян 5402 пъти | Гласували 1

Датският принц напусна Къщата смазан

Любов, скубане на коси, счупени стъкла и гняв, който замалко да прерасне в бой, засипаха Къщата на “Биг брадър фемили” в нощта срещу Разпети петък. Страстите започнаха с влизането на “датския принц” готвача Николай в шоуто.

Часове след като пристигна от Копенхаген, той се присъедини към компанията пред камерите на Нова тв. Преди това Ники призна в ефир, че обича Елеонора. Когато го видя, брюнетката, която доскоро твърдеше, че този човек й е върнал вярата в мъжете, така се изненада, че даде заден. И му каза, че все още не го познава достатъчно.

Присъединяването на още един човек в Къщата, къде на шега, къде наистина, притесни останалите съквартиранти и някой предложи на погребалния агент Веселин: “Ако влезе още един, направо му вземай мерките.”

Новият съквартирант обаче логично причини най-голяма тревога у Давид. Той първо започна да разпитва съперника си, а после си поиска почерпка. Но по едно време в ресторанта се разхвърчаха и счупени стъкла. Разгневен и омаян от уискито, Давид си отмъсти на розите, които Николай подари на Елеонора, и ги хвърли чак на покрива на къщата. И докато един от съквартирантите му даваше акъл да набие жена си, а друг - да набие Николай, той реши да... оскубе Елеонора. Накрая, разгневен, Давид се опита да излее чаша с безалкохолно върху половинката си, но улучи столичанката Боряна. Тогава се намеси съпругът й Боян, който веднага скочи на бой. До юмруци обаче не се стигна, защото гръмна гласът на “Биг брадър”.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !