Мухльото Давид обличал бельото на жена си

10.04.2010 09:00 | Видян 11517 пъти

Мухльото Давид обличал бельото на жена си

Едни от най-обсъжданите съквартиранти в Къщата на Биг Брадър Фемили безспорно са велинградската сервитьорка и кючекиня Елеонора и бащата на детето й Давид, когото всички заслужено наричат Мухльото. От съграждани на матриархалното семейство СЛАВА научи пикантна информация.

Клюкари разправят, че манията на Давид по жена му Елеонора стигнала до там, че докато тя кършела снага върху масите на ВИП-а във велинградския Най-клуб, той й обличал бельото. Женчото се опитвал да привлече интереса й като я посрещал от работа, надянал прашките и сутиените й. Очевидно секс игрите му нямат успех, защото в понеделнишкия лайф Елеонора заяви, че окончателно се отказва от съжителството си с Давид и възнамерява да го напусне. Тя неколкократно заяви, че не само не го обича, но и я отвращава.

Брюнетката трябваше да реши с кого иска да продължи живота си – с бащата на детето си или влюбеният в нея „принц от Дания“. Тя не избра нито един от двамата с мотивите, че не познава добре Ники, а Давид няма какво да й предложи. На въпросите дали има трети мъж и дали е златотърсачка, Елеонора каза, че няма трети мъж и че до сега не са я интересували парите, но от тук нататък ще си търси партньор с възможности, защото искала да осигури добро бъдеще на дъщеря си.

От запознати СЛАВА научи, че танцьорката била първа кипра при баровците в заведението, където работи. Щом седнел някой на ВИП-а, тя веднага се впускала да му танцува и разпитвала какъв е, що е, има ли пари...

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !