Берлускони прави диск с любовни песни

02.01.2010 09:00 | Видян 8002 пъти

Берлускони прави диск с любовни песни

Италианският премиер Силвио Берлускони, който в момента се възстановява във вилата си Аркоре близо до Милано, се възползва от болничните си, за да поработи върху диск с любовни песни с приятеля си, китариста Мариано Апичели, съобщава италианската преса, цитирана от АФП.

"През 2010 г. ще се появи нов диск, четвъртият, на музикалния дует Берлускони-Апичела, който вече имаше своите изяви", съобщава в. "Кориере дела Сера". Основната тема в текстовете на песните, включени в новия диск, е любовта. Заглавия като "Има любов", "Но ако те загубя..." и "Остани с мен" се вписват отлично в новия девиз на Берлускони "Любовта винаги побеждава завистта и омразата", пише БГНЕС.

След като беше нападнат и ранен от човек с психически отклонения в Милано на 13 декември, италианският премиер повтори няколко пъти тази фраза, превръщайки я в нов лозунг на неговите привърженици. "Увлечението на Кавалера към музиката датира от дълго време, той обича да пише текстове и му харесва да ги пее", пише в. "Ла Стампа". Осем от дванадесетте песни в албума вече са готови. Очаква се той да излезе през 2010 г., ако задълженията на Берлускони към правителството позволят това. Заглавието на албума, както и обложката му се пазят в строга тайна.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !