Берлускони и Ларио си избраха адвокати за бракоразводното дело

06.05.2009 15:00 | Видян 5456 пъти | Гласували 1

Берлускони и Ларио си избраха адвокати за бракоразводното дело

Италианският премиер Силвио Берлускони и съпругата му Вероника Ларио избраха адвокатите, които ще ги представляват на бракоразводното им дело, предаде АФП.

Кантората на адвокатката Мария Кристина Морели в Милано потвърди пред АФП, че тя е била избрана от Ларио да я представлява на делото за прекратяване на близо 19-годишния й брак с медийния магнат, който е с 20 г. по-голям от нея. Морели успешно представлява семейството на Елуана Енгларо, която беше в кома в продължение на 17 години в следствие на пътен инцидент. През февруари бащата на Енгларо спечели правото да бъдат изключени животоподдържащите системи на дъщеря му, въпреки усилията на Берлускони да промени съществуващите закони, за да предотврати този акт. Междувременно италианският премиер избра Иполита Гедини, сестра на обичайния му адвокат Николо Гедини, да го представлява по бракоразводното дело с Ларио.

Днес италианската преса отделя голяма внимание на спекулациите дали Ларио ще иска обезщетение от Берлускони, чието семейно богатство се оценява на 6,5 милиарда евро. Информацията цитира БГНЕС.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !