Д'Адарио разобличи Берлускони в книга

25.11.2009 10:30 | Видян 4128 пъти

Д'Адарио разобличи Берлускони в книга

Излезе книгата на елитната проститутка, която се озова в центъра на поредния сексскандал, свързан с италианския министър-председател Силвио Берлускони. В нея Патриция Д'Адарио твърди, че се чувства предадена от премиера, че е била заплашвана и тормозена, предаде Асошиейтед прес.

В книгата си, пусната в продажба в Италия, Д'Адарио казва, че започнала да получава заплахи, след като станало ясно, че е направила запис на срещата си с Берлускони в резиденцията му в Рим. Тя пише и подробности за въпросната нощ, прекарана с премиера.

Д'Адарио разказва за заплахи и агресия, на които е станала обект, и за други странни случки, включително влизане с взлом в дома й, при което й били откраднати дневници, компютър, дрехи, а само телевизорът й бил непокътнат.

Д'Адарио твърди, че се отдала на Берлускони с надеждата, че той ще й помогне да отвори хотел в Южна Италия, където била израснала, пише БТА. Това обаче не се осъществило.

"Берлускони не ми е плащал. Той трябваше да ми даде не пари, беше ми обещал нещо друго", пише тя. "Дадох му тялото си, той не ми даде нищо", заявява тя в книгата си.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !