Съпруга и любовница подкрепят участник в студиото на „Цената на истината”

26.10.2009 14:45 | Видян 5021 пъти

Съпруга и любовница подкрепят участник в студиото на „Цената на истината”

Поредният епизод на „Цената на истината” ще покаже историята на един мъж, който 14 години крие от жена си за съществуването на извънбрачния си син. 34-годишният Пламен Янков е от село Чешнегирово, област Пловдивска. Дълго време е бил безработен, но в момента работи в печатница. Със съпругата си Петранка имат 15-годишен брак, на точно толкова години е и дъщеря им Йорданка. Животът на Пламен е обгърнат в една голяма мистерия. Загадка, която измъчва него, съпругата му, дъщеря му и любовницата му. Загадка, която вече 14 години никой не иска да разкрие, защото всички се страхуват от последствията, които ще донесе истината.

Героят в предаването утре вечер ще признае, че има две семейства, за които се грижи едновременно. Той ще разкрие в присъствието на съпругата си, че редовно води дъщеря им Йорданка в дома на любовницата си Катя и извънбрачния си син Емо. Въпреки че приема Емо за свой син, Пламен има съмнения, че наистина той е бащата. Участникът ще сподели, че се грижи за второто си дете, защото любовницата му го изнудва и защото се страхува от нея.

Защо най-голямата мечта на един мъж е просто да няма проблеми, какви се реакциите на съпругата му Петранка и любовницата му Катя и може ли алкохолът да измие тайните му – зрителите ще видят този вторник от 21:00 часа по Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !