Монодиетите буквално могат да убиват!

17.11.2021 10:23 | Видян 1779 пъти

Монодиетите буквално могат да убиват!

Това, което в наше време наричаме „диетата на френските манекенки” и представлява яденето само на сирене и вино, всъщност е нещо, което е познато от векове. И е довело до смъртта на такъв велик мозък, колосален философ и интелектуалец изобщо като самия Кант. На монодиетите и тяхната вредност сме посветили днешния ни лайфхак, който започваме с оригиналната лична история на легендарния учен.
Той не просто ядял единствено и само сирене, в неговия случай Чедър и нищо друго, като го прокарвал с червено вино. Но и приемал храната и напитката един път на ден – на обяд. И така години наред.
Монодиетата постепепенно увредила неговите органи. И с времето буквално станала причина за смъртта му, защото при умственото му напрежение той имал нужда и от достатъчно количество, каквото не приемал, и от богатство на храната, категорични са учените. Примерът е добър, за да покаже до какви поражения водят монодиетите. Нищо, че според преданията инат като Кант не искал до края да си признае грешката и последните му думи били: „Беше добре”, без да уточнява дали слова са обобщение за живота, за творчеството му, за сиренето или за виното на неговия последен обяд.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !