Албена и Максим Стависки треньори в Париж

05.06.2009 12:00 | Видян 7019 пъти | Гласували 1

Албена и Максим Стависки треньори в Париж

Двукратните световни шампиони по фигурно пързаляне Албена Денкова и Максим Стависки са поканени лично от френския фигурист Браян Жубер, за да подготвят олимпийската му програма в Париж, научи БГНЕС.

Албена и Максим вече са треньори от десетина дни. Това потвърди специално за БГНЕС бащата на Албена Драго Демирев. Той говори пред БГНЕС с големи резерви, вероятно огорчен от целият процес за катастрофата, причинена от световния шампион. Престоят на фигуристите в Париж зависи от това, по какъв начин ще се изгради програмата. Френският фигурист Бриян Жубер е трикратен шампион на Европа. Той спечели за трети път в кариерата си европейската титла по фигурно пързаляне, този път в Хелзинки. Предишните си победи в шампионата на "Стария континент" Жубер постигна през 2004 и 2007-ма година. БГНЕС припомня, че продуцентът на шоуто "Ледников период", където Албена и Максим постигнаха големи успехи, Иля Авербух, реши да ореже хонорарите на участниците заради световната финансова криза.

В последния сезон на телевизионния проект Стависки си партнираше с младата надежда - актрисата Татяна Арнтголц. Жубер е дал специално интервю пред френските медии, за да представи бъдещата работа на световните шампиони. Информацията е на кореспондента на БГНЕС в Бургас.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Италианска пролет: Фото на деня

Италианска пролет: Фото на деня

Ето го зетя на Стоичков

Новият зет на футболната легенда Христо Стоичков е...

Няма коментари към тази новина !