Първа медийна изява за малките наследниците на Кралицата

06.10.2020 17:34 | Видян 1468 пъти

Първа медийна изява за малките наследниците на Кралицата

Принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи вече могат да се похвалят и с първата си самостоятелна медийна изява . Докато правнуците на кралица Елизабет често се появяват на страниците на таблоиди и в социалните мрежи, то последното видео, споделено от двореца, бележи поява без техните родители принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Тримата наследници на трона се обърнаха специално към сър Дейвид Атънбъро и му зададоха няколко важни въпроса. По този начин децата се включиха в инициатива, която цели да се увеличи осведомеността за природните проблеми. Атънбъро беше на специално посещение в дома на Кейт и Уилям, където представи последния си документален филм на частна прожекция в задния двор на кралското семейство.

Тогава принц Джордж се сдоби и със специален подарък, който обаче може да създаде леко напрежение между Великобритания и Малта. Именно 7-годишният принц беше първият, който зададе въпроса си към Атънбъро. Той попита кое ще бъде следващото животно, което ще изчезне от планетата. Изследователят не назова точен вид, заявявайки че се надява да няма такъв и животинският свят да не намалява.

И докато Джордж изглеждаше изключително самоуверен, то сестра му – принцеса Шарлот, показа леки признаци на нервност. Тя заяви, че обича паяци и попита Атънбъро дали и той споделя тази нейна страст. „Обожавам паяци. Много се радвам, че и ти ги харесваш. Мисля, че те са невероятни създания“, отговаря сър Дейвид.

Накрая дойде ред и на 2-годишния Луи, който попита кое е любимото животно на изследователя. Отговорът – маймуни.  “Те могат да скачат навсякъде и не хапят. Забавни са и много ги харесвам“, допълва Атънбъро.

Видеото , споделено от двореца, бележи първия път, в който обществото чува гласовете на бъдещите наследници на трона.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !