Принц Луи износва драхите на принц Джордж

05.10.2020 16:39 | Видян 1478 пъти

Принц Луи износва драхите на принц Джордж

На  един от последните семейни фотоси, на който Кейт Мидълтън и принц Уилям са с децата в компанията на семеен приятел, феновете на кралското семейство забелязаха, че малкият принц Луи носи дрехи на по-големия си брат – принц Джордж, съобщава People.

Става въпрос за снимката, направена по време на срещата с  телевизионния водещ на Би Би Си и натуралист сър Дейвид Атънбъро, двегодишният принц беше заснет облечен в син плетен пуловер от лондонската марка Wild and Gorgeous. Според изданието дрешката струва  65 паунда и е принадлежала на най-големия син на херцозите на Кеймбридж, седемгодишния принц Джордж. Последният го носеше през 2016 г. по време на пътуването си до Канада.

Отбелязва се, че не за първи път Кейт Мидълтън и съпругът ѝ принц Уилям обличат децата си в едни и същи дрехи. В същия пуловер, две години по-късно, папараците заловиха и дъщерята на херцозите, вече петгодишна принцеса Шарлот.

През юли херцогинята на Кеймбридж облече принц Джордж в евтини дрехи за масовия пазар за фотосесия в чест на рождения му ден. На снимката, публикувана по това време, се вижда, че момчето е с поло от марката Mango. Цената на този продукт на уебсайта на марката беше седем лири.

Тази снимка се превърна в една от най-обсъжданите от феновете на кралското семейство. Именно от нея дойдоха и подозренията, че Кейт Мидълтън чака четвърто дете, тъй като се държи за корема. До този момент подобна информация не е потвърдена.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС





автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !