Принц Джордж знае, че е специален, смята кралски експерт

03.08.2020 16:39 | Видян 1532 пъти

Принц Джордж знае, че е специален, смята кралски експерт

Животът на 7-годишния наследник на принц Уилям и Кейт Мидълтън – принц Джордж, се различава от този на неговите по-малки брат и сестра от най-ранна възраст. По думите на кралския експерт Кейти Никол, принц Джордж много добре разбира, че е различен от 5-годишната принцеса Шарлот и 2-годишния принц Луи, защото прекарва много повече време със своята прабаба Елизабет Втора и своя дядо – принц Чарлз.

Кралицата и главният наследник на британския престол постепенно приучават Джордж как да мисли и той осъзнава, че не го очаква съвсем обикновен живот. В същото време херцозите на Кеймбридж се стараят да се отнасят към децата си еднакво.

„Все още той не осъзнава мащаба на неговата роля, която ще промени живота му един прекрасен ден – отбелязва Никхол – Мисля, че Джордж разбира, че има все пак нещо и то в най-ранна възраст. Това е така, както го е разбирал Уилям в най-ранна възраст. В края на краищата него го взимат за фотосесия с кралицата и му отделят различно внимание на фона на всички останали“.
 

Въпреки всичко това, Кейт Мидълтън и принц Уилям се опитват да поддържат атмосфера, в която всички членове на кралското семейство да се чувстват равни. Особено внимание на това отделя херцогът на Кеймбридж, на когото още от детството са му дали да разбере, че той в много отношения превъзхожда по-малкия си брат Хари – дори по време на семейни чаени партита.

Освен това Уилям беше много притеснен от необходимостта да се примири със съдбата си, така че сега той се грижи Джордж да не се сблъска със същия проблем.
 
Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !