Принц Уилям и Кейт Мидълтън нарушават кралска традиция при обучението на децата

06.07.2020 18:00 | Видян 2066 пъти

Принц Уилям и Кейт Мидълтън нарушават кралска традиция при обучението на децата

Когато младите наследници на британския трон станат на осем години, те са задължени да учат в интернат. Принц Чарлз – подобно на баща си, принц Филип – е бил закален в училищата в Хемпшир, а принц Уилям и принц Хари – в тези в  Бъркшър.

Вероятно с  децата на Уилям и Кейт тази дълга кралска традиция ще приключи: двойката се грижи твърде много за психичното здраве на децата си и не иска да ги излага на ненужен стрес.

„Съмнявам се, че някой би се осмелил да включи членове на кралското семейство в списъци с чакащи “, каза Ингрид Сеуард, експерт по британската кралска фамилия. „Мисля, че те ще наблюдават личното развитие на децата си и ще видят дали ще бъдат щастливи далеч от дома си.“

Преживял сериозна драма в детството си, Уилям е много внимателен към психичното здраве на децата си. Възможно е Уилям и Кейт да разсъждават по този начин: ако децата са щастливи в училището си, защо да промените нещо?

В момента принц Джордж и 6-годишната принцеса Шарлот посещават училище „Томас Батерси“, което  бе поставено под карантина в началото на пандемията от коронавирус. Съдбата на образователните институции в Обединеното кралство все още не е известна, така че вероятно херцозите на Кеймбридж няма да трябва да вземат съдбоносно решение веднага.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !