Бекъм се захваща с пчеларство

28.09.2020 14:29 | Видян 1076 пъти

Бекъм се захваща с пчеларство

Бившата футболна звезда Дейвид Бекъм е напът да стартира нов бизнес, който може да се окаже доста доходоносен. 45-годишният „пенсионер“ е решил да създаде своя собствена марка от органичен мед.

Оказва се, че по време на карантината Бекъм доста се запалил по пчеларството и му отдал толкова много време, че сега иска да превърне грижите за малките крилати насекоми в бизнес занимание, като продава продукцията си. Според таблоида „Сън” сега Бекъм е в процес на разглеждане на потенциални имена за своя бранд, като сред вариантите в списъка са D BEE, Seven Honey, Goldenbees.

Неговите мениджъри вече преговарят с евентуални бизнес партньори. Източник, близък до Бекъм, твърди: „Пчеларството започна като забавно хоби още в началото на карантината. Но сега Дейвид е малко обсебен. Той разполага с всички необходими съоръжения и дори сам си е направил кошер. Дейвид смята, че това хоби е „противоотрова” за напрегнатия му начин на живот, който го разкъсва между Лондон и Маями. Но Дейвид е и много умен. Той вижда логиката зад всяко нещо, с което се захване и добави към впечатляващата си автобиография с автентични, изчистени и естествени марки, които хората търсят в днешно време.”

Междувременно наскоро бе съобщено, че Дейвид води преговори и за документален сериал за неговия собствен живот, който ще се съсредоточи върху пенсионирането му и работата му с Интер Маями, както и върху „лични“ моменти от брака му Виктория Бекъм, с която има четири деца.

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !