Дейвид и Виктория Бекъм лепнали корона в Ел Ей

09.09.2020 09:51 | Видян 1744 пъти

Дейвид и Виктория Бекъм лепнали корона в Ел Ей

Дейвид и Виктория Бекъм вече са изкарали коронавируса. Двамата се заразили след купон в Лос Анджелис, организиран от футболния отбор "Интер" Маями, съобщава източник на The ​​Sun.

Няколко роднини и служители на известното семейство също са дали положителни проби, но тогава семейството е искало да запази това в тайна.  

Бившата спайска и футболистът са се разболели малко след първия мач на тима в първенството на САЩ и Канада, който бе през март.

За да подкрепи съпруга си, който е собственик на "Интер", Виктория е присъствала на трибуните на мача срещу "Лос Анджелис", където отборът претърпя загуба. След това тя и мъжът й са били заедно на няколко светски събития, свързани с клуба. Най-вероятно на едно от тях са хванали новото заболяване.

Източникът на изданието съобщава, че след това Виктория Бекъм е отлетяла обратно в Лондон, като от летището е откарана директно в имението Котсуолд. По-късно семейството вдигна пищно парти за 21-ия рожден ден на сина си Бруклин.

„Дейвид започна да се чувства зле, а Виктория се оплакваше от възпалено гърло", съобщава близкият до фамилията. По думите му, техни шофьори, бодигардове и асистенти, също са били с влошено здраве, което ги накарало да се тестват за коронавирус.

„Виктория наистина се паникьоса и направи карантина на цялото семейство за повече от две седмици“, коментира още източникът.

И докато някои се чудят имал ли е Дейвид Бекъм коронавирус, фенове разкритикуваха футболиста за това, че спи с дъщеря си в едно легло. Повод за недоволството на последователите му в Instagram стана снимка, на която той е сред завивките заедно с Виктория и Харпър.

"Тя не е ли твърде голяма за това?", попитаха някои под неговата публикация. Други пък защитиха таткото, като посочиха, че за него момиченцето винаги ще си остане дете и той може да го гушне когато си поиска.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !