Бруклин Бекъм показа още снимки от годежа

30.07.2020 10:25 | Видян 1458 пъти

Бруклин Бекъм показа още снимки от годежа

Нови снимки от годежа показа Бруклин Бекъм. Младият фотограф сподели в Instagram няколко кадъра, от които се вижда, че той е паднал на колене, за да поиска ръката на Никола Пелц.

От своя страна бъдещата булка също сподели най-вълнуващите моменти от предложението в социалната мрежа. На една от снимките тя прегръща 78-годишния си баща Нелсън Пелц, който току-що се е съгласил тя да се врече във вечна вярност.

„Не мога да си представя живота си без теб, бейби. Караш ме да се чувствам толкова специален и да се усмихвам през цялото време“, написа най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм, като обеща винаги да бъде до своята избраница.

„Бруклин, ти си моят свят“, написа Никола в своя профил, а нейният годеник ѝ отговори„Обичам те толкова много, бейби, xxxx“.

Младата двойка планира две сватбени церемонии. Едната ще е по еврейските традиции, тъй като семейството на Никола Пелц много държи на това.

Вече са ясни и първите гости в списъка за сватбата – Хари и съпругата му Меган Маркъл, които са близки приятели на родителите на младоженеца. Друга известна личност, която със сигурност ще присъства на бракосъчетанието, това е Елтън Джон, който е кръстник на Бруклин.

Източник: tialoto



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !