Австралийски секссимвол разхожда Меган Фокс в София

09.07.2020 11:07 | Видян 887 пъти

Австралийски секссимвол разхожда Меган Фокс в София

Кои са най-вкусните български традиционни ястия и къде можеш да опиташ ракия, без да те нападнат папараци? Отговорите на тези въпроси Меган Фокс ще търси от един от най-оборотните актьори в Австралия. Красавицата съвсем скоро ще стегне куфарите за България, а компания ще й прави нейният колега Калън Мълвей.

Мъжът, разписал се с участие в продукции като „Отмъстителите: Краят“, „Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител“ и „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“, е второто обявено попълнение в каста на хоръра Till Death.

Нашата страна не е чужда за Мълвей. Той прави първата си визита у нас през 2012 година за снимките на лентата „300: Възходът на една империя“. Тогава той скача в кожата на Скилияс – легендарен древногръцки плувец, който помага на обединените гръцки войски по времето на Втората гръко-персийска война.

Във филма Till Death, чийто сет ще бъде разпънат в студиата на Ню Бояна, 45-годишният актьор ще изиграе Боби Рей. Засега не се знае дали това е положителен, или отрицателен персонаж.

За ролята на Фокс е ясно, че е прикована с белезници към покойния си съпруг, като налудничаво отмъщение на двама наемни убийци, които я преследват в опит да убият и нея. Героинята й носи името Ема.

Към момента останалите подробности относно сюжета и актьорския състав се пазят в тайна.

Според изданието ScreenDaily на режисьорския стол за хоръра ще седне С. К. Дейл, а сценарият най-вероятно е поверен на Джейсън Карвей.

Припомняме, че първоначалното клапата трябваше да щракне в Ню Бояна през месец март. Малко преди звездите да пристигнат у нас започна извънредното положение заради новия коронавирус. Последната отсрочка гласеше 18 юли, но предвид ситуацията с нарастващата бройка заразени българи, снимачният процес може да получи нова стартова дата.

Източник: Monitor

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !