Меган Фокс с нов мъж месец след развода

18.06.2020 11:46 | Видян 2027 пъти

Меган Фокс с нов мъж месец след развода

След 10-годишен брак с Брайън Остин Грийн, Меган Фокс вече официално е продължила напред с нов мъж. Актрисата беше забелязана в Лос Анджелис заедно с рапъра Machine Gun Kelly, с когото изобщо не са криели близостта си.

В снимки, публикувани в „Daily Mail“, 34-годишната звезда държи за ръката 30-годишния изпълнител докато двамата напускат известен бар в града. Те са били забелязани и да се целуват на предната седалка на колата, с която бягат от папараците.

Снимките излизат само няколко дни, след като Брайън Остин Грийн беше забелязан в компанията на модела Кортни Стодън. 46-годишният актьор и 25-годишната моделка са били заснети да напускат ресторант в Лос Анджелис. Въпреки това, източник твърди, че Грийн все още трудно приема раздялата с Фокс.

„Той иска да даде почивка на Меган и се надява, че тя отново ще се върне при него“, казва близък до актьора. Той добавя, че Брайън трудно приема това, че Фокс се среща с друг мъж, но в момента се опитва да запълни времето си с децата и приятелите. Източникът споделя пред „E!News“, че Грийн и Стодън са само приятели и срещата по никакъв начин не е била романтична.

„Той все още не е забравил Меган. Просто се опитва да се разсее“. Двойката се раздели след близо 10 години семеен живот. Актьорите имат и три деца – Ноа, Бодхи и Джърни. Грийн има и 18-годишен син, който се ражда от предишната му връзка. Той сподели, че нито един от двамата не е изневерил и той все още обича Фокс.

Актрисата обаче все още не е коментирала публично раздялата или слуховете за нова връзка. Тя беше забелязана в компанията на Machine Gun Kelly още през май. Тогава се оказа, че двамата снимат общо видео към новата песен на рапъра. Сега явно нещата са станали още по-сериозни и двойката минава на следващото ниво във връзката си.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Притежавам ведър, слънчев и сговорчив...

Притежавам ведър, слънчев и сговорчив характер. Не го...

Hermès e нa път дa зaмeни Lоuіѕ...

Meждyнapoднaтa ĸoмпaния Hermès e нa път дa зaдминe...

Няма коментари към тази новина !