Меган Фокс поддържа фигурата си с 5-факторната диета

28.05.2020 11:07 | Видян 1145 пъти

Меган Фокс поддържа фигурата си с 5-факторната диета

Актрисата признава, че никога не изневерява на диетата си.

Последните събития около развода на Меган Фокс и Браян Остин, както и новата й връзка, отново обърнаха погледите ни към изкусителката, която впечатлява с красотата си още от първите си участия на големия екран.

Звездата от “Трансформърс” е провъзгласена за най-красивата жена в света от потребителите на Google през 2008 година, а оттогава нещата не са се променили особено много. В клипа й с Machine Gun Kelly отново демонстрира страхотна фигура и сексапил.

Разбира се, голяма част от красотата си Меган дължи на вродената си харизма, но това не означава, че не се труди усилено, за да запази добре поддържаното си тяло.

Тайната й се крие в числото пет – освен че се подлага на HIIT тренировки пет дни в седмицата, Фокс спазва правилата от пет-факторната диета. При нея всяко ястие, което тя консумира, трябва да е със само пет съставки и да се създава за не повече от пет минути. Така менюто й е възможно най-семпло и опростено.

Диетата звучи странно на първи прочит, но идеята й е много практична. Често в стремежа си да правим впечатляващи ястия, добавяме още и още елементи към храната си и с това я правим нездравословна. Но когато търсим по-леките алтернативи като салатите и овесените ядки, които са готови само за няколко минути, си спестяваме много излишни калории.

Меган е добавила още няколко правила към диетата си, като е изключила напълно млечните продукти и е намалила възможно най-много глутена. Същевременно тя си признава, че никога не си позволява да изневерява на диетата си, като най-големият й чийт биха били овесени палачинки с боровинки.

Източник: Missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !