Меган Фокс на ежеседмичен тест за COVID-19 у нас

20.05.2020 09:32 | Видян 1644 пъти

Меган Фокс на ежеседмичен тест за COVID-19 у нас

Актрисата ще снима в София хоръра Till Death след отпадането на забраната за пътуване от САЩ до България

Ежеседмични тестове за COVID-19 - това е една от мерките, с които екипът на студиата „Ню Бояна“ се готвят да се завърнат към работен режим на терен.

Всички актьори, режисьори и технически работници, които се очаква да се трудят по даден проект повече от седем дни, ще бъдат проверявани периодично от лекар на място.

Според новите правила на тест за коронавирус ще бъде подложена и холивудската звезда Меган Фокс. Още в средата на февруари стана ясно, че актрисата ще снима у нас хоръра Till Death. Тогава се очакваше звездата да акостира на българска територия през март. Това обаче се отложи заради световната пандемия. Все още не е ясно кога ще щракне клапата за Till Death, като се изчаква да падне и забраната за пътуване между САЩ и България.

Според настоящите мерки, приети от „Ню Бояна“, всички работници, пристигащи от други страни, ще бъдат карантинирани

Максимално ограничаване на хората на терен, дезинфекция на цялото оборудване, постоянно присъствие на парамедик и изтегляне на голяма част от продукцията онлайн са само част от останалите точки, включени в „правилника“ на студиото за подновяване на дейността. Още в началото на доклада се съобщава, че в страната ни снимането е „абсолютно възможно“, стига да се имат предвид мерките за безопасност.

Ден преди официалното публикуване на документа престижното американско списание Variety излезе с новината, че студиото, дом на „Непобедимите“, подновява дейността си. „По време на пандемията оползотворихме времето да се фокусираме върху разработването и анализирането на това как пазарът ще продължи напред. Излязохме с нова стратегия, която цели да помогне на продуцентите да се върнат на работа и да запълнят липсата на съдържание която виждаме, че ще е факт през следващите няколко месеца“, коментира изпълнителният директор на „Ню Бояна“ Ярив Лернер, цитиран от Variety.

От изявление на студиото става ясно, че санитарни мерки за подготвянето на снимачния процес са взети още от прекратяването на извънредното положение на 13 май. Работило се е усилено със здравния министър Кирил Ананиев за гарантирането на достатъчно сигурни условия, при които дейността може действително да се поднови. Според първоначалното предложение всички актьори и членове на екипа е трябвало да се подложат на тестове в рамките на първите три дни от пристигането си на терен. Веднъж - още с прекрачването на прага на работното си място, и втори път - два дни по-късно.

Източник: Monitor

Снимка: AP

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !