Риана в челюстите на акула за ЧРД

23.02.2020 09:07 | Видян 2124 пъти

Риана в челюстите на акула за ЧРД

Риана не е като всички останали популярни личности, които час по час споделят снимки в социалните мрежи, показващи на техните последователи избрани мигове от ежедневието им. Понякога дни делят публикациите на певицата, друг път - седмици.

Така например, въпреки факта че посрещна своята 32-ра годишнина, изпълнителката от Барбадос все още не е качила нещо, с което да отбележи вече отминалия ѝ личен празник. Нейният профил в Инстаграм може и да е в период на затишие, но това далеч не означава, че акаунтите на чуждите медии не "вдигнаха шум" за рождения ѝ ден.

На фона на множеството впечатляващи снимки, с които таблоидите почетоха рожденичката, кадрите на "Harper's Bazaar", заснети специално за изданието през 2015 г., се откроиха сред останалите, предава Dir.bg.

"Не можем да отпразнуваме деня, в който е родена Риана, без да си спомним тази култова корица. И също като вас, ние никога няма да я забравим", пише списанието.

На изображението брюнетката стои в отворената паст на акула в открити води, носеща цял златист бански и сандали на висок ток, преметнала крака един въз друг. На останалите кадри от фотосесията позира по гащеризон с тънки презрамки и дълбоко деколте в същия цвят, а също така и под повърхността на естествен басейн - сред обитателите на подводния свят.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !