Риана със специална награда

05.02.2020 14:37 | Видян 1145 пъти

Риана със специална награда

Риана продължава да покорява върхове. Звездата съвсем скоро ще добави още една награда към дългия списък с отличия, които е получила през годините. Този път тя ще бъде отличена по време на наградите „Имидж“.

Те се присъждат от американската Национална асоциация за съдействие на напредъка на цветнокожите (NAACP). Основана е през 1909 година и е най-старата и най-голяма организация за граждански права в САЩ. Церемонията се провежда, за да удостои най-добрите цветнокожи в киното, телевизията, музиката и литературата.

Първите награди „Имидж“ са раздадени през 1968 година, която е предавана по телевизия FOX чак през 1994 година.

Тази година церемонията е под номер 51, а Риана ще получи една от специалните награди. От Асоциацията обявиха в понеделник, че 31-годишната звезда ще бъде удостоена с „President's Award“ за своята „невероятна кариера като артист и музикант, но и като човек, който се е утвърдил като фигура, която служи на обществото“.

Президентът на асоциацията споделя, че Риана събира в себе си елегантност и отдаденост на справедливостта, а това са качествата, които NAACR търси.

Предишните носители на тази награда са личности като Мохамед Али, Ела Фицджералд, Джей Зи, сестрите Винъс и Серина Уилямс и много други. Първото подобно отличие е връчено през 1987 година на Ела Фицджералд.

Наградите „Имидж“ ще се проведат на 22 февруари в Пасадина, Калифорния.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !