Тв звезда разби Кауфланд

11.12.2019 13:00 | Видян 2036 пъти

Тв звезда разби Кауфланд

Звездата на Нова Христо Калоферов разказва:

"Старая се да пестя време и често ползвам "БЪРЗАТА" лента на Kaufland Bulgaria, магазинът им в Люлин 6. И редовно дребни тарикати ми губят времето с наглостта си. Един човечец буквално си зареди магазина, докато сред чакащите на "БЪРЗАТА" лента висеше и бременна жена. Тя и останалите хора на "БЪРЗАТА" каса търпеливо изчакаха касиерката да изброи десетките бири и шоколади в кашони. Той бил прав!

Касата била за 6 артикула, той купил само 3. Колко бройки - нямало значение. Само дето на табелата над касата ясно пише: МАКСИМУМ 6 ПРОДУКТА! За артикули няма и дума. Но човечецът си зареди магазина. Изгуби времето на чакащите и на бременната дама на "БЪРЗАТА" каса. Касиерката на Kaufland също нямаше нищо против да изгуби времето на хората на опашката, докато брои бири и шоколади.

Тя можеше да посочи на човека с гигантската покупка някоя от 4-те работещи каси и да откаже да го обслужи, но не би. Та се чудя, кое й е бързото на "БЪРЗАТА" лента на Kaufland Bulgaria, ако можеш да заредиш магазин през нея? Може, за да не подвеждат, да напишат на табелата: "БЪРЗА ЛЕНТА ЗА ТЪРГОВЦИ", понеже за нас обикновените потребители никак не е бърза."

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !