Селена е готиното момиче в училище

27.11.2019 16:58 | Видян 1804 пъти

Селена е готиното момиче в училище

Както певицата сама каза – това е голяма година за нея. Издава нов албум, класира се на челните места в музикалните класации и сега представя вече трета колекция в колаборация с Puma.

Третата и последна кампания на Селена Гомес и Puma е инспирирана от ръгби екипите, но през погледа на известната марка. Неслучайно са избрали да снимат фотосесисята в библиотека – дрехите, които представят, са заредени с младежка енергия и весело настроение.

Самата Селена изглежда наистина се забавлява по време на фотосесията, позирайки качена върху купчини от книги и на самите рафтове.

“Тази колекция е една от любимите ми. Мисля, че финалният продукт е красив, кара ме да се чувствам уверена и се надявам това да важи и за всички останали”, коментира певицата.

Цветовете на дрехите, които виждаме за момента, са главно в бяло, тъмносиньо, черно и бебешко розово – всички съчетани в спортно елегантния стил, типичен за марката.

В галерията сме оставили снимките от фотосесията на певицата, но всички модели ще можем да видим на 1 декември, тогава ще са достъпни и за покупка.

Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !