Селена Гомес вече не е сама

31.10.2019 14:52 | Видян 1701 пъти

Селена Гомес вече не е сама

От доста време Селена Гомес не беше попадала в таблоидните издания с личния си живот. По-скоро името й беше зачеквано около това на Джъстин Бийбър, но не се говореше толкова в детайли какво точно прави Гомес. Това мъчеше и феновете, които искаха да знаят всичко за изпълнителката.

И ето че получиха това, за което мечтаят. Селена беше забелязана с бившето си гадже Самюел Крост, с когото имаше кратка връзка през 2015 година. Това, разбира се, бързо породи реакции в социалните мрежи и започнаха да валят слухове за възродени отношения между двамата.

За съжаление на техните почитатели обаче, изпълнителката все още е необвързана. Това обяви самата Селена в Инстаграм, където написа, че в момента чака нещо специално. „Не се срещам с никого. Сама съм от две години. Оставила съм съдбата да решава вместо мен“, казва певицата.

В момента тя е много заета да промотира новите си песни, които пусна само преди седмица. „Look at her now“ и „Lose you to Love me“ се превърнаха веднага в хитове и събраха милиони харесвания.

Пред Ryan Seacrest тя признава, че е много доволна от музиката, която прави, тъй като тя е белег на това, през което е преминала. „Отне ми доста време, за да се съвзема, но сега се усмихвам! Всичко е чудесно!“, казва тя.

И както при всички нас, и Селена е имала нужда от подкрепата на близък приятел. На помощ ѝ идва най-добрата ѝ приятелка Тейлър Суифт, която изпитва всяка една болка, която тревожи и Гомес.

„Тейлър е невероятна приятелка. Беше ядосана, когато аз бях ядосана, плачеше с мен. Не само тя, но и всичките ми приятели бяха до мен през цялото време. Никога не спряха да ме подкрепят“, казва Гомес.

Източник: tialoto
Снимка: INSTAGRAM

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Няма коментари към тази новина !