Селена, която не сме виждали досега

13.10.2019 09:21 | Видян 1654 пъти

Селена, която не сме виждали досега

Тя е на 27. Животът ѝ се развива по такъв начин, че още като дете се сблъсква със славата. Когато е тийнейджърка, вече има хиляди почитатели, налага ѝ се да учи и работи едновременно. Тя е Селена Гомес и в момента е сама, а бившият ѝ току-що вдигна сватба, за която може би певицата си е мечтала.

През последните месеци изпълнителката не е от най-активните в социалните мрежи, но една наскоро публикувана нейна снимка събра над 8 млн. харесвания, което си е същински рекорд. Може би големият интерес се дължи на това, че на кадъра Селена е без грим.

„Аз през цялото време“ е написала Гомес към снимката, на която е себе си – без любимата ѝ очна линия и тежък грим, който си слага за участия.

Звездата, която се е снимала в леглото, завита с меко одеялце, е неузнаваема. От един поглед никой не може да познае, че е тя, ако види снимката в интернет пространството, а не в профила ѝ.

На кадъра Селена Гомес изглежда тъжна, но според по-голямата част от нейните фенове, тя просто е замечтана и едва ли мисли за Джъстин Бийбър и вече законната му съпруга Хейли.

„Джъстин не бе достатъчно добър за нея. Той намери Господ и Господ е неговия живот. Той е благословен. Не разстройвайте другите, за да се почувства някой по-добре“, написа последователка на певицата. 

Е, времето ще покаже дали Гомес е забравила миналото и е готова да се впусне в нова връзка. 

Източник: tialoto.bg




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !